fb1

t1

email

Organski ProizvodiUslovi korišćenja

usloviKoriscenja

Molimo vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja portala Organski Proizvodi. Pristupanjem i korišćenjem ovog portala slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti portal. Zabranjeno je koristiti ovaj portal i bilo koji njegov deo u nezakonite svrhe.

Portal Organski Proizvodi zadržava pravo da bez najave promeni pravila i uslove korišćenja.

Politika privatnosti

Portal Organski Proizvodi se zalaže za očuvanje Vaše privatnosti. Portal neće distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišćenja portala. Ove podatke portal Organski Proizvodi može koristi za poboljšanje i prilagođavanje portala i njegovog sadržaja.

Prikupljene lične podatke, poput email adrese, imena i prezimena, portal Organski Proizvodi neće bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. Portal Organski Proizvodi zadržava pravo korišćenja ovih podataka u slučaju teškog kršenja pravila portala i nezakonitog korišćenja od strane korisnika koji su napravili prekršaj, a u cilju zaštite oštećenih korisnika.

Vlasnička i autorska prava

Portal Organski Proizvodi je vlasništvo Zorana Pavlovića. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, sve dok ne krše pravila korišćenja. Portal Organski Proizvodi sastoji se od sadržaja za koje imaju dobijenu dozvolu, vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali korisnici-saradnici i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posetioci koriste na vlastitu odgovornost i Zoran Pavlović ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem portala.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja portala u komercijalne ili bilo koje druge svrhe, osim za ličnu upotrebu. Za korišćenje informacija u druge svrhe, neophodno je prvo dobiti saglasnost portala Organski Proizvodi.

Portal Organski Proizvodi može koristiti autorske sadržaje koje su poslali korisnici-saradnici portala na dobrovoljnoj-volonterskoj bazi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala od strane trećih lica, bez dozvole vlasnika autorskih prava i portala Organski Proizvodi smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je portal Organski Proizvodi ili neko od korisnika portala povredio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavestite, a sporni sadržaj će, nakon provere, biti uklonjen.

Ograničenje odgovornosti

Portal Organski Proizvodi ne odgovara za kvalitet proizvoda koji se nalaze na portalu. Za verodostojnost podataka o proizvodima garantuju proizvođači datih proizvoda.

Spoljašnje veze

Portal Organski Proizvodi sadrži spoljašnje veze (linkove) ka stranicama izvan portala. Portal Organski Proizvodi linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Vaši,
Organski Proizvodi

Go to top