fb1

t1

email

Supa od špargli

Supa od spargli

Opširnije: Supa od špargli

Low-fat krem supica od brokolija

Low-fat krem supica od brokolija1

Volite zeleno? Ja, jako.

Ova supica se pravi brzom brzinom, i kod nas je baš često na meniju. A mi baš volimo supe. A ja baš volim da supom malo produžimo vreme zajedničkog obroka i maltretiranja sina: kako je bilo u školi? šta još ima novo u školi? da li je sve u redu u školi? šta imaš za domaći?

Opširnije: Low-fat krem supica od brokolija

Zapečena krem supica s brokolijem

Zapečena krem supica s brokolijem1

Ah, pa ovo morate da probate! Ako imate remekine, onda će doživljaj biti potpun, a ako ih nemate, svakako možete s ovom supom da se pravite važni iz vatrostalne dublje posude, ili šerpe koja sme u rernu.

Ovo je verzija inspirisana francuskom supom od luka, odnosno, samo u završnici. Sve ostalo je moja obična krem supica od brokolija, kojoj sam ovog puta ubacila sve ostatke povrća koje sam našla u frižideru: pola glavice celera, pola glavice crnog luka, jedna šargarepa. Ako nemate ostataka, dovoljan je i brokoli, a ako nemate brokoli, super je i karfiol. Mada, ova zelena boja, mmmm!

Opširnije: Zapečena krem supica s brokolijem

Supa od šargarepe i celera

Supa od sargarepe i celera

Naseckajte šargarepu, celer i luk na manje komade. Zajedno sa svim ostalim sastojcima obradite u blenderu. Odmah servirajte u činije i ukrasite po želji – seckanim peršunom, dodavanjem listića šampinjona, začinima….

Opširnije: Supa od šargarepe i celera
Go to top