fb1

t1

email

Organski ProizvodiGazdinstva

Organsko gazdinstvo Balanyi

Balanyi1

Moje ime je Šandor Balanji. Predstaviću Vam porodičnu farmu na kojoj smo angažovani supruga, ćerka i ja. Biofarma Balanyi se nalazi u opštini Zrenjanin, u Lukinom Selu pored Belog Jezera, između Ribnjaka Ečka i Begeja udeljeno 1.5 kilometar od Specijalnog rezervata Prirode Carska Bara – Stari Begej. Selo je osnovano pre 227 godina, naseljavanjem bugarskih povrtara. Oni su godinama gajili povrće, tako da je do dana današnjeg povrtarstvo ostalo glavno zanimanje kojim se meštani bave. Porodično imanje, kuću i oko 1 hektar njive, smo kupili 1997. godine i od tada se bavimo povrtarstvom. Do tada smo sa suprugom radili u ugostiteljstvu.

Opširnije: Organsko gazdinstvo Balanyi

Organsko gazdinstvo Šokšić

Soksic1


Bio farma
Šokšić je gazdinstvo koje se nalazi u selu Taraš, na udaljenosti oko 20 km od Zrenjanina. Mesto gde se nalazi naša farma izuzetno je pogodno za bavljenje organskom poljoprivredom iz razloga što u blizini sela nema ni jedne fabrike, niti veće saobraćajnice.

Opširnije: Organsko gazdinstvo Šokšić

Organsko gazdinstvo Atanacković

gazdinstvo atanackovic

Poljoprivredno gazdinstvo "Atanacković Bakin" bavi se organskom proizvodnjom od 1999. godine.

Opširnije: Organsko gazdinstvo Atanacković

Organsko gazdinstvo Ristanović

Ristanovic

Organsko gazdinstvo Ristanović ("Organska hrana Čačak)  se bavi od 2000. godine   organskom proizvodnjom povrća i voća ,kozijeg sira i pečurki bukovača.

Opširnije: Organsko gazdinstvo Ristanović

Organsko gazdinstvo Milošević

Milosevic1

Organsko gazdinstvo Milošević se bavi proizvodnjom organskog povrća.

Opširnije: Organsko gazdinstvo Milošević

Strana 1 od 3

Go to top