fb1

t1

email

Čoko torta sa kupinama

Coko torta sa kupinama

Bademe odvojeno potopiti u mlakoj vodi preko noći. Ujutru isprati u cediljci. Bademima za beli krem oštrim nožićem oguliti ljuskicu.

Opširnije: Čoko torta sa kupinama

Čoko kuglice sa rogačem i lešnikom

Coko kuglice sa rogacem i lesnikom

Semenke golice, taan, suvo voće, rogač i agave nektar sipajte u posudu multipraktika sa S noževima i dobro obradite dok masa ne počne da se formira u vidu jedne velike lopte, ili dok konzistencija mase ne postane dovoljno homogena da možete da formirate kuglice.

Opširnije: Čoko kuglice sa rogačem i lešnikom

Kolačići za Marinu Perazić

Kolacici za Marinu Perazic

Super Power energetski kolačići za zumbice i one koji vežbanjem troše puno energije – zdravi i ukusni sirovi kolačići.

Opširnije: Kolačići za Marinu Perazić

Supa od šargarepe i celera

Supa od sargarepe i celera

Naseckajte šargarepu, celer i luk na manje komade. Zajedno sa svim ostalim sastojcima obradite u blenderu. Odmah servirajte u činije i ukrasite po želji – seckanim peršunom, dodavanjem listića šampinjona, začinima….

Opširnije: Supa od šargarepe i celera

Marinirane bukovače

Marinirane bukovace

Bukovače se iseku na trakice i aranžiraju na prigodan tanjir sa listovima rukole.

Opširnije: Marinirane bukovače

Sremuš pesto

Sremus pesto

Sve sastojke izblendirajte koristeći se centralnim pritiskivačem po potrebi, u zavisnosti od toga da li želite potpuno kremestu teksturu i malo grublju obradu (ja više volim tako).

Opširnije: Sremuš pesto

Krem sos sa shiitake pečurkama

Krem sos sa shi take pecurkama

Indijske oraščiće namakati u mlakoj vodi pola sata, isprati i prebaciti u blender. Dodati čistu vodu, sok od limuna, shoyu, delikatesni kvasac i dobro obraditi u blenderu do kremaste strukture.

Opširnije: Krem sos sa shiitake pečurkama

„Pohovane“ tikvice

Pohovane tikvice

Tikvicu oprati i narezati na kolutove oštrim nožem. Lanene semenke, himalajsku so, brazilske orahe i susam samleti u posudi blendera za suvu obradu, ili u mlinu za kafu. Prebaciti u veću posudu, dodati kašiku kvaščevih pahuljica, so, beli luk u prahu, kurkumu i čistu vodu.

Opširnije: „Pohovane“ tikvice

Neobično jelo sa cveklom

Neobicno jelo sa cveklom

Cveklu oguliti pa naseći na kolutove. Pripremiti marinadu od dve kašike maslinovog ulja, limunovog soka, seckanih listova nane i malo soli. Ostaviti cveklu da se marinira preko noći u frižideru.

Opširnije: Neobično jelo sa cveklom

Gurmanski meze

Gurmanski meze

Čarolija sirove hrane upravo leži u lepoti neobrađenog povrća, lisnatog povrća (po mogoćnosti organskog). Iskoristite to da napravite svoje kreacije od sirovog povrća koje će biti vrhunski gurmanski meze kojim ćete poslužiti prijatelje.

Opširnije: Gurmanski meze

Strana 12 od 13

Go to top