Kada imate malo vremena i veoma ste gladni, najvažnije je imati ideju kako napraviti ručak na brzinu. Ovo je nešto toliko ukusno što bih svima preporučila.
Read more: Batat i zeleniš: Brzi ručakIseci na tanke listove tikvice-zucchine, koje služe u lazanji da se obloži i između redova nadeva.
Read more: Presna veganska lazanjaKada kuvam, najviše volim da napravim neku neobičnu kombinaciju od namirnica koje svakodnevno koristim. Sastojke za ovo jelo uvek imam u kuhinji, a zahvaljujući kariju, đumbiru, cimetu i muskatnom oraščiću dobija se interesantan, pikantni ukus.
Read more: Kari sočivo sa spanaćemOvo je još jedan način kako od jednostavnih sastojaka napraviti zanimljivo jelo. Pored božanstvenog ukusa, dobićete pravi tanjir zdravlja! Spanać je bogat magnezijumom i vitaminima grupe B, šampinjoni su odličan izvor riboflavina, niacina i selena, a moj omiljeni batat je prava riznica vitamina i minerala. Golica ili semenke bundeve, sadrže dosta minerala (najviše ima fosfora i gvožda), zatim vitamine B1, B2 i niacin, kao i niz zaštitnih i lekovitih sastojaka, od celuloze i pektina do fitosterina itd.
Read more: Batat sa pečurkama, spanaćem i golicom