fb1

t1

email

Organski ProizvodiGlavna jela

Zdravi chicken nuggets

Zdravi chicken nuggets1

Verujete li svojim očima da omiljena hrana vaših klinaca može da bude u zdravoj varijanti? Chicken nuggets koji su u poslednje vreme bili hit kod mog sina prilikom posete Mekdonaldsu, danas su bili na kućnom meniju u totalno zdravom izdanju. I, znate šta? Bolji su, kaže dete!

Opširnije: Zdravi chicken nuggets

Šareni ramstek: vatromet zdravlja i jednostavnosti

vatromet zdravlja i jednostavnosti1

Kad nemaš vremena, kad nećeš da pališ sto ringli, kad želiš lagan, letnji, brz i zdrav obrok koji će voleti i klinci, a tvoj muž će se ponovo zaljubiti u tebe sve negirajući da ljubav ulazi na stomak već svi znamo da je to neka druga hemija ;-) , onda će ovaj šareni ramstek da ti radi sve to. Ovo je jelo za one žene koje imaju pametnija posla od višesatnog kuluka u kuhinji.

Opširnije: Šareni ramstek: vatromet zdravlja i jednostavnosti

Totalno zdrava piletina “birijani”

Totalno zdrava piletina birijani

Biryani, biriani, beryani… je indijska hrana bazirana na pirinču, obično basmati, i mesu i povrću.

Hoćete li nešto drugačije s piletinom? Ja moram često da menjam, moj muž već prevrće očima na piletinu, kao kinez na pirinač (bolje je kao sojka na jugovinu). Pa moram da je kamufliram bojama, ukusima i oblicima, da je krijem ili pokazujem, uvek pokušam nešto drugo, prosto da se ne primeti da je OPET faking čiken on d tejbl.

Opširnije: Totalno zdrava piletina “birijani”

Pljeskavice od tunjevine, brzi omega-3 ručak

Pljeskavice od tunjevine brzi omega-3 ručak1

#Onokad nemaš puno vremena, a ne jede ti se baš Frka pasta, ovo je super fora da smandrljaš zdrav, proteinski i niskokalorični ručak.

Sećate li se i pilećih mafina za poneti na posao? Ovo je isto takvo jelo! Možete za posao napraviti pravi tuna burger u crnom hlebu, ako jedete hleb, pa sa puno salate, a možete je grickati i samo tako. Jer je i hladna uskusna, samo tako.

Opširnije: Pljeskavice od tunjevine, brzi omega-3 ručak

Pileća kao karađorđeva na zdrav način

 

Pileća kao karađorđeva na zdrav način1

 

U danima kad bi moji ipak pohovano (nedelja, naravno), ja im uvalim neku varijaciju. Posle se toliko oslade, da nema više problema – pohovano u dubokom ulju je za nas prošlost, živele zdravije varijacije!

Opširnije: Pileća kao karađorđeva na zdrav način

Strana 2 od 7

Go to top